Pony’s Suzan Witteveen weer naar scholen

Suzan Witteveen en Petra van der Zee gaan dit jaar opnieuw met een aantal brave pony’s op bezoek bij de basisscholen in Bolsward. 

Suzan Witteveen


Suzan verzorgt bijna elke dag rijlessen met haar dieren in de rijhal van de Hanzeruiters. Veel kinderen kennen haar dan ook, maar ook van de ponyritjes die ze vaak op de kindermiddag tijdens het Heamiel op het Broereplein verzorgt. Kinderen mogen uiteraard een ritje maken op de rug van een pony, en Suzan vertelt tussendoor ook het een en ander over de omgang met de pony‘s

Behalve de lessen op de pony‘s geeft zij ook instructie, advies en begeleiding aan volwassenen. Zo wordt ze geregeld gevraagd om jonge paarden te beleren.
Daarbij worden de dieren op een rustige en geduldige manier vertrouwd gemaakt met het fenomeen van een mens op  hun rug.
“Bij paardrijden gaat het om geduld,  vertrouwen,  communicatie en samenwerken”, aldus Suzan Witteveen.

Petra van der Zee biedt coachingstrajecten voor volwassenen over thema’s als communicatie, samenwerken, leidinggeven, vertrouwen, loslaten, grenzen stellen en/ of verwerken van gebeurtenissen.
Paarden zijn bijzonder getalenteerd in het aanvoelen van situaties en geven in de coachingstrajecten inzichten waardoor persoonlijke ontwikkeling op doeltreffende wijze wordt gerealiseerd. 

Petra van der Zee

Meer informatie over de lessen is te vinden op (www.witteveen-paarden.nl) (www.paardalscoach.com)